Privacybeleid

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld
De gegevens die je als bezoeker aan Zwemschool Aquanoa via deze website/app hebt verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.

Verzamelde gegevens
Zwemschool Aquanoa verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien je daar zelf voor hebt gekozen  op de site. Zwemschool Aquanoa gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden:

  • Het verlenen en verbeteren van onze diensten en producten
  • Informeren over producten en diensten van Zwemschool Aquanoa

Minderjarigen
Als je jonger bent dan 16 jaar, heb je toestemming nodig van je ouders om je persoonsgegevens te verstrekken aan Zwemschool Aquanoa. Als je jonger bent dan 16 jaar, kunnen je ouders ook altijd de gegevens die je aan ons hebt verstrekt wijzigen of verwijderen.

Kennisneming, verbetering en blokkering van je gegevens
Als je wilt weten welke gegevens Zwemschool Aquanoa over je heeft vastgelegd en waarvoor Zwemschool Aquanoa deze gebruikt, dan kun je hierover informatie opvragen door een e-mail te sturen naar: info@zwemschoolaquanoa.nl Via dit e-mailadres kun je ook een verzoek om verbetering of verwijdering van je persoonsgegevens indienen.

Wijzigingen
De privacy verklaring van Zwemschool Aquanoa kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekendgemaakt op deze pagina. Zwemschool Aquanoa adviseert je regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn gedaan.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de Wet bescherming persoonsgegevens, kijk op www.cbpweb.nl.

Cookie instellingen